Невена Христова от  днес ни разказва за хората, родени през тази

...
Невена Христова от  днес ни разказва за хората, родени през тази
Коментари Харесай

За Близнаците, които вечно търсят нещо

Невена Христова от  днес ни споделя за хората, родени през тази седмица. Вижте какво символизира този интервал за тях.

Ключовата дума за родените в интервала 11-18 юни е Търсещият . Това е времето, когато младежът се сбогува с тийнейджърските години и интензивно се приготвя да заеме мястото си в света. Въпросите, които го вълнуват, са да бъде задоволително мощен, с цел да се конфронтира и да убеждава, да търси завършения и да тества границите и последна сметка, да влага в бъдещето. Това е време на безстрашни проучвания и на учене посредством опит и неточност.

Родените в интервала са приключенци , които желаят да преодолеят елементарните ограничавания на времето и пространството . Те живеят поради физическите занимания, само че това, което в действителност ги движи, е прекосяването оттатък материята към метафизичното.

Това са неспокойни хор а, които непрекъснато са в придвижване и в персоналния, и в професионалния, и в креативния си живот. Те не обичат да се обвързват и на другите нормално им е мъчно да живеят в техния темп. Идеалните им сътрудници добре схващат приключенската им същина и не се пробват да ги имат или лимитират.

се оправят с лекост с грижите за семейство. Понякога толкоз доста се пробват да угодят или да стимулират другите, че могат да не помнят да помислят и за себе си.

Животът с сходен Близнак рядко е отегчителен . С каквото и да е решил да се занимава, нормално е мъчно да се отгатне идващия му ход. Въпреки това от време на време тези хора могат да останат слепи за действителността и с позитивната си настройка да се самоубеждават, че всичко е наред, до момента в който в действителност въобще не е по този начин. Те би трябвало да се научат да преценят освен света, само че и себе си по-обективно и да устояват на изкушението да отхвърлят по-тъмните страни на живота.

Препоръки:

Понякога това, което е тъкмо пред вас, е тъкмо толкоз забавно, колкото нещо рисковано или екзотично. Приемете, че не постоянно можете да повлияете на хода на събитията. Позволете си да изразите отрицателните си усеща. Глезете се по-често .

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР